Wsparcie
Zasady
Usuń moje konto
Trwale usuwa twoje konto i wszystkie twoje dane
Ty › Ustawienia › Prywatność i dane › Usuń moje konto
Subskrypcja
Plany odnawiają się do czasu anulowania. Zarządzaj lub anuluj w dowolnym momencie na koncie sklepu.
Ty › Ustawienia › Subskrypcja